Ser ditt nyhetsbrev konstigt ut? Klicka här
181 V%c3%a4stsverige
Välkommen till Västsverige i maj
916 semestermedhund
640x640transp
Ta med hunden på Västsverige-semester
640x640transp
Att ta med hunden på semestern blir bara mer och mer populärt. I Västsverige hittar du massor av hundvänliga restauranger, caféer och boenden som mer än gärna välkomnar dig och din pälsbeklädda kamrat. Svalkande bad och speciella hundmenyer med "vofflor" och "pupcakes" – det finns verkligen alla tänkbara lockelser i Västsverige för din fyrbenta kompis.
Hit kan du åka
918 leisure cykling
640x640transp
Unna dig en cykelupplevelse
640x640transp
Västsverige är fyllt av fantastiska cykelleder. Varför inte ta med familjen eller kompisgänget hit och välj mellan att cykla nära hav och sjöar, över fält och platåberg, genom skogar och städer eller rakt in i mysiga fiskebyar. För dig som är lite mer äventyrligt lagd finns massor av actionfyllda MTB-sträckor och -upplevelser att ta del av. Kombinera gärna med boende och god mat.
Cykla i Västsverige
919 paddla smogen
640x640transp
Greppa paddeln och ge dig iväg
640x640transp
Föredrar du att färdas på vatten istället för två hjul? Eller vil du kanske kombinera cykelsemestern med paddling? På vastsverige.com hittar du hur många roliga paddlingsupplevelser som helst – alltifrån enkla dagsturer till flerdagarsupplevelser med övernattning. Testa till exempel guidad vraksafari! Eller varför inte kombinera paddlingen med gourmetmiddag eller design? Du hör – det finns verkligen något för alla! 
Välj ditt paddlingspaket här
920 ostronoppning
640x640transp
Dags att kora Nordens bästa ostronöppnare
640x640transp
Ett säkrare tecken på att våren är här och att sommaren inte är alldeles för avlägsen är när det vankas Nordisk Mästerskapen i ostronöppning i Grebbestad. I år avgörs tävlingarna den 6-7 maj. Som vanligt kommer några av världens bästa ostronöppnare till Grebbestad för att göra upp om NM-titeln. Den 6 maj slås portarna upp i Charlottenlund - då avgörs Öppna Grebbestadsmästerskapen, där vinnaren går vidare till NM-finalen, som avgörs på lördagen klockan 13. Välkommen att njuta av så väl skicklig ostronöppning som massor av god mat och dryck där ostronet står i centrum.
Läs mer om tävlingarna här
921 utomhusmatlagning
640x640transp
Sweden Outdoor Festival och SM i utomhusmatlagning är äntligen tillbaka
640x640transp
Efter två års pandemiuppehåll är det den 21-22 maj äntligen dags för Sweden Outdoor Festival i Skövde. Här kan du som vanligt testa på alla typer av utomhusaktiviteter, och också uppleva SM i utomhusmatlagning. Välkommen till årets hungrigaste tävling där kompisgäng, arbetskollegor, äkta par och kockar tävlar om den ärofyllda titeln "Svensk mästare i utomhusmatlagning". En annorlunda, tuff, rolig och utmanande mattävling för alla som gillar mat och livet utomhus.
Läs allt om evenemanget här
922 MTB dalsland
640x640transp
Tävla dig genom Dalsland på moutainbike
640x640transp
Dalsland X-Country är ett utmanande mountainbikelopp i omväxlande natur som är en upplevelse utöver det vanliga för dig som älskar cykling. Du väljer mellan den korta (35 km) eller den långa (57 km) banan. Oavsett vilken bansträckning du väljer får du på köpet uppleva fantastiska miljöer i form av sjöar, kanaler, ängar, skogar och tjärn. Välkommen till Bengtsfors den 4 juni!
Läs mer och anmäl dig här
Följ oss:
Click to visit us on Facebook
Click to visit us on YouTube
Click to visit us our homepage
135 7059 logo B2C
| | |