Ser ditt nyhetsbrev konstigt ut? Klicka här
181 V%c3%a4stsverige
Upplev Västsverige
1369 m%c3%b6tv%c3%a5ren
640x640transp
Möt våren på västkusten och hitta din favoritplats 
640x640transp
Det är något speciellt med västkusten på våren och lugnet som råder innan sommarsäsongen nalkas. Passa på att vara först på plats och njut av härliga skärgårdskrogar, fantastiska skaldjur och uppfriskande båtturer till bilfria öar, där du vandrar på och kring saltstänkta klippor i rofyllda och inspirerande miljöer. På länken nedan hittar du tips på hur du kan hitta din egen favoritplats på västkusten – från Kosterhavet i norr till Göteborgs skärgård i söder.
Välj din västkustupplevelse här
1372 camping kollage2
640x640transp
Campa i glampingtält eller i stuga i vår
640x640transp
Våren är ju späckad med långhelger och klämdagar där kalendern förhoppningsvis tillåter en liten minisemester. Är du sugen på att kombinera stärkande friluftsliv med lite lyx? Då kan det vara läge att kika på en glampingupplevelse. Här bor du naturnära utan att göra avkall på bekvämligheterna.

Ett annat vårtips när det gäller camping är en avkopplande stugsemester. Västsverige är fullt av bekväma campingstugor med fantastiskt läge där du kan njuta av promenader och vandring i naturskön omgivning. Kombinera gärna med en bastu och lite god mat i sällskap med goda vänner.
Glamping och stugbyar i Västsverige
1367 vandring
640x640transp
Vårvandra i Västsverige
640x640transp
Vandring i ett Västsverige i vårskrud – visst är det svårt att tänka sig något bättre? Upptäck öarna och fiskesamhällena i Bohuslän, Dalslands vildmark och de historiska kulturlandskapen i Västergötland. I Västsverige finns några av de allra bästa vandringslederna i hela landet. Ta chansen att njutvandra i pilgrimernas spår i Dalsland eller mellan västgötska Falköping och Varnhem. Föredrar du stadsnära vandring kan vi rekommendera Gotaleden mellan Göteborg och Alingsås, där det finns gott om stopp om du är hungrig eller törstig.
Vilken vandringsled föredrar du? Välj här
1366 skaft%c3%b6
640x640transp
Låt golfresan gå till Västsverige i vår
640x640transp
Finns det något härligare för en golfälskare än böljande fairways och vältrimmade greener i morgonsol på våren? Troligen inte! Och ännu härligare blir det om du lägger till ett helt paket med skönt boende och smakfulla middagar.

I Västsverige kan du välja golfpaket helt efter tycke och smak. Vill du bo och spela i havsnära miljö, vid slott och herrgårdar eller kanske kombinera golfrundan med en spavistelse? Vi har samlat massor av paketupplevelser sorterade efter olika inriktning som garanterat erbjuder något för alla.
Hitta ditt golfpaket här
1365 Dalsland v%c3%a5r
640x640transp
Fira våren i Dalsland
640x640transp
 I Dalsland är naturen orörd och upplevelserna genuina. Här får du perfekta förutsättningar för att hitta lugnet, ladda batterierna och fyllas med energi. Vandring, paddling eller avkoppling vid brasan? Oavsett vad du föredrar så finns en uppsjö av paket, där även boende och god mat är inkluderat, att välja mellan. Fira in våren i Dalsland i år!
Välj ditt paket här
1364 cyklaleisure
640x640transp
Unna dig en mysig cykelsemester
640x640transp
Kan du inte hålla dig till sommarsemestern utan vill uppleva Västsverige från cykelsadeln redan nu? Då kan vi presentera massor av olika cykelpaket med övernattning. Välj om du vill njutcykla i kombination med spa och god mat, cykla i natursköna miljöer eller upptäcka små pittoreska småstadsidyller.

Vi är stolta över våra fantastiska cykelleder, såsom Göta kanal-leden, Vänerleden och Ätradalsleden. Här cyklar du nära hav och sjöar, över fält och platåberg, genom skogar och städer, och rakt in i mysiga fiskebyar. Hitta en cykelled som passar dig!
Planera din cykelsemester
Följ oss:
Click to visit us on Facebook
Click to visit us on YouTube
Click to visit us our homepage
135 7059 logo B2C
| | |