Ser ditt nyhetsbrev konstigt ut? Klicka här
181 V%c3%a4stsverige
Upplev Västsverige
1534 Alliansloppet
640x640transp
Folkfesten Trollhättan Action Week i gång
640x640transp
Folkfesten Trollhättan Action Week är i full gång sedan i fredags. Under hela veckan bjuds det på utmaningar för dig som är intreserad av rörelse i någon form: Spring, cykla, åk rullskidor eller inlines. Hela Trollhättan Action Week kulminerar nu i helgen när Alliansloppet, världens största rullskidstävling, avgörs. På startlinjen finns bland annat världscup Andrew Musgrave och Vasaloppsvinnaren Emil Persson.
Läs om programmet här
1533 Underworld
640x640transp
Island of Light lyser upp Smögen i september
640x640transp
Den 7-10 september kan du återigen njuta av vackra ljusinstallationer på och kring Smögen, både från land eller från havet. Då kommer ett flertal nationellt och internationellt erkända ljuskonstnärer att lysa upp Smögen och Hållö i samband med den internationella ljuskonstfestivalen Island of Light.

Bland årets utställare finns den världsberömde svenske fotokonstnären Jacob Felländer, Tamara Frank från Nederländerna och så återvänder svenska Aleksandra Stratimirovic med sitt signaturverk Underworld (se bild), som visats vid två tillfällen tidigare på Island of Light.
Allt du behöver veta för att besöka Island of Light
1364 cyklaleisure
640x640transp
Upptäck Västsverige på två hjul
640x640transp
Vad kan vara härligare så här i skarven mellan sensommar och tidig höst än en cykelsemester? Varför inte göra det enkelt för dig och boka ett av alla färdiga cykelpaket med bekvämt boende som finns att tillgå? Cykla i småstadsidyll, längs Göta kanal, nära havet eller i kombination med relax i spamiljö.
Välj bland cykelpaketen här
1047 dalsland
640x640transp
Höst i Dalsland - något alldeles särskilt!
640x640transp
Dalsland på hösten är något alldeles särskilt. Här hittar du ett av Sveriges sjörikaste områden med orörd natur och genuina upplevelser. Vi tycker att det ska vara enkelt och bekvämt att njuta av naturen. Därför har vi kombinerat härliga naturupplevelser med fint boende och god mat. I Dalsland kan du välja mellan att hitta lugnet i naturen eller uppleva en aktiv weekend i densamma - här finns något för alla smaker helt enkelt!!
Välj ditt dalsländska höstpaket här
1514 DKM
640x640transp
Dalsland Kanotmaraton - kraftprov och naturupplevelse i ett
640x640transp
45 kilometer av storslaget landskap, vackra sprickdalssjöar, vidsträckta vyer och bitvis orörd natur – Dalsland Kanotmaraton är verkligen en upplevelse att bära med sig långt målgången. Den 9 september är det dags för årets upplaga. Start och målgång sker vid Sågudden i Bengtsfors, och loppet sträcker sig över sjöarna Lelång, Västra Silen, Svärdlång, Laxsjön, Nedre och Övre Höljen samt Bengtsbrohöljen. Det finns fortfarande platser kvar för dig som är sugen på såväl en riktig utmaning som en naturupplevelse utöver det vanliga!
Läs mer och anmäl dig här
1113 gravel
640x640transp
Tävla på grusvägar i Dalsland Gravel Race
640x640transp
Den 9 september är det verkligen i Bengtsfors du ska befinna dig om du vill tävla eller titta på andra som tävlar. Förutom Daland Kanotmaraton avgörs nämligen också Dalsland Gravel Race - ett av de första stora loppen för grusvägscykling i Sverige. Start och mål sker i centrala Bengtsfors. Du kan välja mellan den långa banan, som spänner över 14 mil och 2 000 höjdmeter, eller den kortare varianten som är 7 mil och 1 000 höjdmeter.
Läs mer och anmäl dig här
1535 IcebugX
640x640transp
Icebug Xperience West Coast Trail - årets stora vandringsupplevelse
640x640transp
Den 1-3 september är det återigen dags för Icebug Xperience West Coast Trail - tre dagar, tre etapper och totalt 75 kilometer av vandring och löpning (du bestämmer själv) genom spektakulär bohuslänsk natur och varierad terräng kring Ramsvik, Sotenäs och Hunnebostrand. Du tar dig fram i din egen takt över klippor, ljunghedar och skogar. Boka gärna något av alla härliga mat- och boendepaket som finns att tillgå i anslutning till tävlingen.
Anmäl dig här
Följ oss:
Click to visit us on Facebook
Click to visit us on YouTube
Click to visit us our homepage
135 7059 logo B2C
| | |