Ser ditt nyhetsbrev konstigt ut? Klicka här
181 V%c3%a4stsverige
Upplev Västsverige i juletid
1624 hockey
640x640transp
Vinn biljetter till junior-VM i hockey - sista tävlingsdag 15 november
640x640transp
Den 26 december till 5 januari har du som älskar hockey chansen att njuta av underhållning i världsklass. Då är det nämligen dags för junior-VM att avgöras i Göteborg.

Du som prenumererar på det här nyhetsbrevet kan, om du är snabb, vara med och tävla om biljetter till Sveriges matcher mot Lettland, Tyskland, Kanada och Finland. Matcherna är slutsålda sedan länge, men vi har lyckats komma över två biljetter till vardera tillfälle. 

Tävlingen avslutas på onsdag den 15 november, så passa på att ta chansen så fort som möjligt!
Till tävlingen
1623 Winter Lights
640x640transp
Winter Lights lyser upp Gunnebo Slott och Trädgårdar
640x640transp
Under vinterns mörkaste dagar kommer området kring Gunnebo Slott att lysas upp av en 1,5 km lång slinga med magiska ljus- och ljudinstallationer. Ljuspromenaden Winter Lights arrangeras av det brittiska produktionsbolaget Temple Live Entertainment, som har valt ut två platser i hela Sverige när detta evenemang för första gången kommer till Sverige: Gunnebo Slott och Trädgårdar och Skansen i Stockholm!

Ljuspromenaden vid Gunnebo har premiär på fredag den 17 november och kommer att vara öppen fram till den 7 januari. Den kan upplevas helt separat eller kombineras med ett besök på julmarknaden eller en mysig jullunch eller julmiddag på Gunnebo Kaffehus och Krog. Biljetterna förbokas online.
Läs mer och boka biljetter här
1625 julbord
640x640transp
Boka ditt västsvenska julbord redan nu
640x640transp
Västsverige rustar för jul, och med den följer så klart också julborden. Oavsett om du gillar de klassiska rätterna och smakerna eller föredrar lite mer moderna varianter så kan vi lova dig en sak: Du behöver verkligen inte gå hungrig i Västsverige i december. Sök dig bara till närmaste restaurang, slott, herrgård eller skärgårdskrog - låt smaklökarna leda vägen!
Välj ditt västsvenska julbord här
1626 juliv%c3%a4stsverige
640x640transp
Julen står för dörren - kom i stämning här
640x640transp
Att besöka en julmarknad eller två hör december till, liksom att njuta av en stämningsfull julkonsert, ett traditionellt luciatåg eller en energifylld julshow. På vastsverige.com har vi samlat massor av härliga julupplevelser som inte går av för hackor. Missa inte heller våra tips på hur du handlar hållbara julklappar.
Kom i julstämning här
1617 historien om sverige
640x640transp
Turista i TV-succéns fotspår i Skaraborg
640x640transp
Historien om Sverige hade premiär den 5 november. Programseriens tio delar kommer att berätta den stora berättelsen om vårt land – från istiden till våra dagar. Delar av programserien har spelats in Västsverige och Skaraborg. Följ med på en resa i Sveriges historia, och besök några av inspelningsplatserna kring Skaraborgsområdet. 
Allt om inspelningsplatserna här
Följ oss:
Click to visit us on Facebook
Click to visit us on YouTube
Click to visit us our homepage
135 7059 logo B2C
| | |