1584 IMG 7118 (1)
Lördagen den 9 mars kl 13.00-16.00

Visa upp din verksamhet för jobbkandidater under en gemensam Öppet Hus dag för besöksnäringen i Skaraborg

Den 9 mars arrangeras för andra året i rad en Öppet Hus - Jobbsökardag i Skaraborg där du som besöksnäringsverksamhet har möjlighet att välkomna jobbkandidater till din egen anläggning.

Upplägget bygger på att du som vill vara med tar emot jobbkandidater, visar runt, berättar, svarar på frågor etc. Du arrangerar själv mottagandet och programmet på din anläggning. Turistrådet samordnar, och tillsammans hjälps vi åt att marknadsföra eventet i relevanta kanaler.
Det är gratis att delta, du tar endast era egna kostnader på plats.

Evenemanget arrangeras av Turistrådet Västsverige, Visita, Arbetsförmedlingen och flera kommuner i Skaraborg. Idén har sitt ursprung i branschrådet i Skaraborg som har uttryckt önskemål om att arrangera en aktivitet där vi med gemensamma krafter kan göra ett slag för att öka attraktionen för att jobba i vår bransch, både inför sommarsäsongen och på längre sikt.

Vem kan vara med
Besöksnäringsverksamheter i Skaraborg som är anslutna till Hållbarhetsklivet och/eller är medlemmar i Visita.

Vem riktar sig eventet till
I första hand personer som är intresserade av sommar- och säsongsjobb, men även för tillsvidareanställningar på del/heltid. Vi vill också passa på att skapa allmän attraktion för branschen, och riktar oss även till dem som har nyfikenhet att höra mer om hur det är att jobba i branschen.

Detta förväntas av dig som verksamhet
Att ni står redo att ta emot gäster under angivna klockslag för att visa runt i relevanta delar av verksamheten, att prata med dem som kommer och att svara på frågor. Det är också viktigt att det finns information på er sajt om tjänsterna som ni vill tillsätta, dit vi kan länka. Tillsammans hjälps vi åt att marknadsföra eventet i relevanta kanaler.
 
Anmälan
I formuläret nedan gör du din intresseanmälan. Sista anmälningsdag är 31 januari.

Övrigt
Passa även på att kostnadsfritt annonsera dina tjänster inför sommarsäsongen på www.vastsverige.com/jobb
Läs mer och ladda upp dina annonser här


Är du inte redan medlem i Visita eller ansluten till Hållbarhetsklivet så kan du läsa mer här om hur du kan bli det: Hållbarhetsklivet och Visita

Vid frågor, kontakta
Linda Sturk, Turistrådet Västsverige, linda.sturk@vastsverige.com
Helena Sand, Arbetsförmedlingen, helena.sand@arbetsformedlingen.se
BOKA IN
2024-03-09 kl 13:00 - 16:00

turistradet@vastsverige.com 
icon
Härmed tillåter jag att ni lagrar mina personliga uppgifter ovan tills detta eventet är genomfört.
263 16832251 272964933139037 8151996617601994039 n
Turistrådet Västsverige är Västra Götalandsregionens helägda bolag för besöksnäringsfrågor. Vårt uppdrag är att utveckla och marknadsföra Västsverige (Västra Götalands län) som destination. Läs mer om oss här 
The registration has been closed since 31/01/2024 17:00.