1694 Turistradet online   toppbild h%c3%a5llbarhet 2024
Onsdag 6 mars kl 10.00-11.30 

Turistrådet Online 
Därför vinner du på att kommunicera ditt hållbarhetsarbete – och så kan du göra det

Att skapa en känsla och beskriva vad din verksamhet gör inom hållbarhet är viktigt för att forma ditt varumärke och att attrahera kunder och medarbetare. För att vara framgångsrik behöver du kommunicera på ett sätt som både engagerar din målgrupp och samtidigt, på ett trovärdigt sätt, visar upp ditt engagemang för hållbarhet. En viktig del för kommunikationen är att identifiera områden där din verksamhet kan göra störst skillnad, både för verksamheten, för omvärlden och för din målgrupp. 

I den här upplagan av Turistrådet Online vill vi ge dig både insikter och inspiration att ta vidare i din verksamhet.

I programmet medverkar:

Gustav Stenbeck, tidigare Hållbarhetschef åt Petter Stordalen - inspirerar med exempel på enkla, tidseffektiva och beprövade metoder för att skapa ett unikt och aktivt hållbarhetsarbete, och hur det kan kommuniceras ut mot marknaden.

Linda Mannerby, Hållbarhetschef på Visit Sweden - pratar om vikten av trovärdig hållbarhetskommunikation som tar hänsyn till EUs nya greenwashinglag. Linda ger även insyn i Visit Swedens verktygslåda med tips om hur du når ut till den medvetna resenären.

Nils Torring, Director Sales & Marketing på Radisson Blu Scandinavia - inspirerar med exempel på hur de jobbar för att engagera både medarbetare och gäster i deras hållbarhetsarbete, samtidigt som de skapar berättelser som används i kommunikationen för att bygga varumärke och att attrahera gäster till hotellet.


Seminariet ges digitalt och är kostnadsfritt, och riktar sig till dig som är verksam inom besöksnäringen.

Välkommen till 90 minuter livesändning med Turistrådet Västsverige!

Turistrådet Online är en seminarieserie av Turistrådet Västsverige som tar upp olika frågor och ämnen som är aktuella för besöksnäringen. Seminarierna sker digitalt och varar i ca 90 minuter. Du får lyssna till föreläsningar av inspirerande talare och intervjuer med olika företagare i regionen.
1703 Turistraradet online   kollage H%c3%a5llbarhet 2024

Anmäl dig här
Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan. Du kommer att få en bekräftelse till den 
e-postadress du anger. Titta i skräpposten om du inte hittar den i din inkorg.
Härmed tillåter jag att ni lagrar mina personliga uppgifter ovan tills detta eventet är genomfört.
263 16832251 272964933139037 8151996617601994039 n
Turistrådet Västsverige är Västra Götalandsregionens helägda bolag för besöksnäringsfrågor. Vårt uppdrag är att utveckla och marknadsföra Västsverige (Västra Götalands län) som destination. Läs mer om oss här 
The registration has been closed since 06/03/2024 09:55.