Torsdag 11 november kl 12.00-16.00

Nu är det äntligen dags för den sjätte upplagan av Turistrådsdagen - Turistrådet Västsveriges årligen återkommande evenemang för den västsvenska besöksnäringen.

Plats: Biograf Bergakungen, Göteborg
Datum: 11/11 - 2021
Tid: Lunch från kl. 12, Program kl. 13-16

Ända sedan starten 2014 har Turistrådsdagen varit ett utmärkt tillfälle för oss som verkar inom besöksnäringen att knyta kontakter, inspireras och lyssna till spännande föredrag. I år delas dessutom för första gången priset ”Årets Hållbarhetskliv” ut.

På programmet

- Prisceremoni Årets Hållbarhetskliv
Årets Hållbarhetskliv delas i år ut för första gången. En besöksnäringsverksamhet och ett kommunalt initiativ riktat mot besöksnäringen belönas för sina insatser inom hållbar besöksnäring.


- Kjell A. Nordström 
Ekonomiedoktorn, företagsekonomen, författaren och föreläsaren med lång erfarenhet av att jobba med multinationella företag pratar om världen efter pandemin.

- Erik Nissen Johansen
Grundaren av Stylt Trampoli, ett Göteborgsbaserat designkontor, som tagit hem fler priser än någon annan vad gäller hotell- och restaurangdesign, bjuder på berättelsen om resan med Pater Noster.

- Katharina Paoli Brunat
Entreprenören, föreläsaren och rådgivaren inom hållbarhet och kommunikation, med en stor passion för hållbar affärsutveckling och hållbar livsstil berättar om nudging, som ett sätt att underlätta hållbara val.

- Turistrådet Västsverige om vad som är på gång

- Musik av låtskrivaren och sångaren Isak Danielson.


Anmälan: Anmäl dig att delta på plats i Göteborg via formuläret nedan. Max 3 personer per företag.

Sista anmälningsdatum: 28 oktober. Först till kvarn. Begränsat antal platser.

Övrig information: Deltagandet är kostnadsfritt. Vid förhinder ber vi dig avboka så snart som möjligt då platserna i lokalen är begränsade.

Vi ser gärna att du kommer till oss vaccinerad, med omsorg om dig själv och andra. Undantaget är du som av medicinska skäl inte bör vaccinera dig. Stanna hemma om du är sjuk eller har symptom.

Varmt välkommen!
Turistrådet Västsverige
676 kollage turistradsdagen
Katharina Paoli, Kjell A. Nordström, Erik Nissen Johansen
BOKA IN
11/11/2021 12:00

+46 (0)31-81 83 00
turistradet@vastsverige.com 
icon
Härmed tillåter jag att ni lagrar mina personliga uppgifter ovan tills detta eventet är genomfört.
263 16832251 272964933139037 8151996617601994039 n
Turistrådet Västsverige är Västra Götalandsregionens helägda bolag för besöksnäringsfrågor. Vårt uppdrag är att utveckla och marknadsföra Västsverige (Västra Götalands län) som destination. Läs mer om oss här