Webbversion
Nu bryter vi tystnaden, vi har något spännande att berätta!


Nu måste vi tala om vad vi håller på med för det är så spännande. Vi vet att vi har varit dåliga på att berätta, men nu blir det ändring på det. Vi ser många nya möjligheter framöver där vi gärna vill hitta samarbetsområden och partnerskap som förbättrar för våra gemensamma kunder.

Sedan 1980 har Hogia levererat administrativa lösningar i världsklass. Visste du till exempel att närmare två miljoner svenskar får sin lön med hjälp av våra system. 2013 lanserade vi vår molnplattform Hogia Star som säkerställer att vi kan fortsätta leverera riktigt vassa och användarvänliga produkter under lång tid framöver.

Vi har investerat en halv miljard kronor i Hogia Star och i dag arbetar fler än 120 personer med produktutveckling i plattformen. Mellan 2017 och 2020 så räknar vi med att investera ytterligare minst 500 miljoner i nya produktserier baserade på plattformen.

Vi har byggt upp och omformat Hogia-gruppens utvecklingsorganisationer för att möta utmaningarna och ta vara på möjligheterna i molnet. Nu vill vi hitta möjligheterna att stärka våra erbjudanden tillsammans med er!

I kommande Partner News kommer vi närmare presentera Hogia Star och dess utveckling, framgångsrika partnerskap och annat matnyttigt.

Markus Hogsved
markus.hogsved@hogia.se
Om Hogia Star
Plattformen Hogia Star är mer än bara en mikrotjänstbaserad arkitektur. Den gemensamma infrastruktur som finns i plattformen gör att alla produkter vi bygger hänger ihop, och skapar en gemensam lösning som är skalbar och modulär.

Nya uppdateringar når våra kunder varje vecka, och genom automation i alla led i utvecklingsprocessen säkerställer vi en mycket hög kvalitet. Att användbarhet är ett av våra viktigaste områden inom produktutveckling är självklart.

Hög säkerhet, god tillgänglighet och en välfungerande driftsättningsprocess är självklara krav på vår plattform. Genom ett välfungerande DevOps-arbete har vi skapat en plattform och en driftmiljö som verkligen är i världsklass!
Open är nästa steg i vår miljardsatsning för Hogia Star
Den första produktserien i Hogia Star heter Smart, vilket är en unik helhetslösning för mindre organisationer. I Smart-serien har vi lagt fokus på att skapa användarvänliga och effektiva lösningar på en stabil grundkonstruktion som enkelt går att skala upp allt eftersom företagets verksamhet växer. Nu tar vi nästa steg och säger Hej till Open-serien där vi ska tillgodose behoven hos de större organisationerna.

Open är vårt djärva och visionära sätt att möta dagens och morgondagens behov av ett mer effektivt, delat och automatiserat arbetssätt. Open står för öppenhet och ett decentraliserat användande. Tidigare har våra programvaror använts av en eller ett par ”proffsadministratörer” som dagligen arbetar i systemet – så ser det inte ut framöver.

Open-serien med Open HR och Open Business i spetsen kommer att växa fram i rask takt och vara lösningar som är byggda på absolut bästa tänkbara sätt. Vi har samlat extremt kompetenta människor som skapar helhetslösningar för alla slags företag i en mängd olika branscher. Med ett helt familjeägt företag som satsar långsiktigt och tar stort ansvar fortsätter våra framgångar tillsammans med dig.
 
Lina Stenback, Bolagschef på Hogia HR Products AB
lina.stenback@hogia.se
Standardintegrationer skapar automatiserade helhetslösningar
Det är inte bara för våra produkter och tjänster som Open, Smart och enkelt är ledorden utan även i våra integrationsgränssnitt. 
Målet med integrationsgränssnitten i Hogia Star är att ni som partner snabbt och enkelt kommer igång och förstår principerna.Eftersom grunderna i Hogia Star-produkterna är uppbyggda av gemensamma komponenter blir fördelarna många även vid en integration.
Exempel på gemensamma komponenter är vårt personregister och kontoplan, ja alla produkter som behöver en viss typ av uppgift hämtar den och kan dela den från ett ställe. En integration behöver därmed kopplas mot färre antal punkter (så kallade end-points) än normalt.
Jag ser verkligen fram emot att bidra till morgondagens effektiva, smarta och enkla lösningar tillsammans med dig och för våra gemensamma kunder!

Oscar Edentoft, Integrationsansvarig
oscar.edentoft@hogia.se
Vidarebefordra gärna det här nyhetsbrevet till dina kontakter.
Här kan de enkelt prenumerera på nyheter om Hogia Star.
Avanmälan