Klicka här för att ändra preheader Webbversion
125 LogoN%c3%a4ringslivskontoret f%c3%a4rg
281 Glad sommar!

Sommar och semestertider på näringslivskontoret innebär inga större förändringar för dig som är företagare i år. Tyvärr har vårt fina näringslivskontor i hög utsträckning varit obemannat en längre tid, och kommer fortsätta att vara tills smittspridningen av Corona-viruset är under kontroll. Oavsett semestertider eller inte vill vi att du ska komma ihåg att vi alltid finns tillgängliga via näringslivsakuten! Tveka inte att kontakta oss!

Höstens aktiviteter planerar vi tills vidare att genomföra med hjälp av digitala lösningar. Vi planerar ett antal lunch- och frukostseminarier och föreläsningar, med innehåll som vi hoppas ska vara relevant och ge inspiration för de flesta företagare. Redan nu kan du notera de två första datumen i din kalender: Torsdagslunch den 20 augusti mellan 12.00-13.30 samt tisdagsfrukost den 25 augusti mellan 07.30-09.00. Då kommer vi att gå igenom hur den nya affärsplattformen för vindkraft fungerar och hjälper dig att registrera ditt företag och dina erbjudanden.

Till nyheten om affärsplattformen >>
Ta en titt och registrera dig redan nu >>

Vill du veta mer om vindkraft i Ånge kommun? Besök gärna www.ange.se/vindkraft och Naturum i Borgsjö. Nu finns den nya utställningen om vindkraft uppsatt, vars syfte är att med hjälp av objektiva fakta beskriva vad vindkraft är, hur det går till när vinden blir till elektricitet, hur den påverkar människor och miljö, och mycket mer. Nytt för i år på Naturum är också det nya pilgrimscentret, som redan besökts av många hemestrare och svemestrare.

Till Naturum Ånge på Facebook >>

Är det något särskilt innehåll du önskar i vårt höstprogram? Hör gärna av dig med förslag och idéer! Vi skulle även gärna vilja träffa dig över ett digitalt företagsbesök i höst, så boka gärna in oss redan nu!

Läs mer om digitalt företagsbesök och boka >>Ha en strålande fin sommar!
Önskar Emelie, Lena, Mats och BosseTa hand om er!
257 Hj%c3%a4rta
282 Hemester   webb 640x640transp
Visst är du med i fototävlingen? 640x640transp
Runt knuten finns så mycket vackert, roligt och spännande att uppleva, och nu vill vi återigen att ni delar era bästa tips och bilder på Instagram, under hashtag #hemesterångekommun. 640x640transp
Läs mer
640x640transp
283 Omslagsbild   affischer webb 640x640transp
Nytt Corona-material tillgängligt 640x640transp
Du som bedriver en verksamhet är ansvarig för att anpassa den så att du, dina medarbetare, besökare och kunder kan följa myndigheternas riktlinjer och råd. Nu finns nytt material tillgängligt att skriva ut och sätta upp. 640x640transp
Läs mer
640x640transp
285 Omst%c3%a4llningsst%c3%b6d
Påminnelse: Sök omställningsstöd
Stödet söks via Skatteverket senast den 31 augusti av dig som har ett företag som tappat mycket omsättning under mars och april månad 2020 på grund av corona-virusets utbrott. 
Läs mer
Kontakta näringslivsakuten
170 N%c3%a4ringslivsakuten
Kontakta näringslivsakuten för att snabbt få tag på rätt information, relevant hjälp och rätt stöd. Genom näringslivsakuten erbjuder vi tillsammans med BizMaker upp till fem timmar kostnadsfri rådgivning till företagare som känner oro för sitt företag och sin verksamhet. Vi finns tillgängliga dygnet runt, helg som vardag. Du kan självklart känna dig trygg med att kontakta näringslivsakuten. Vi har tystnadsplikt och håller hög sekretess.
128 BaraLogo
Klicka för att besöka oss på Facebook
Klicka för att besöka oss på LinkedIn
Klicka för att besöka oss på Instagram
Klicka för att besöka vår hemsida
Prenumerera | Avanmälan
unknown link