Klicka här för att ändra preheader Webbversion
125 LogoN%c3%a4ringslivskontoret f%c3%a4rg
156 Virus 3
Ånge kommun om det nya Corona-viruset
Ånge kommun följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer, och nu behöver vi alla samarbeta för att förhindra smittspridning och lindra följderna. Det florerar mycket rykten och myter om det nya Corona-viruset, och det är är viktigt att du följer aktuell och bekräftad information. Ånge kommun samverkar med Region Västernorrland, Länsstyrelsen och övriga kommuner i länet, och den 11 mars gick vi upp i stabsläge, vilket innebär att vi har en högre beredskap än normalt. Följ utvecklingen och kommunens åtgärder via vår hemsida som uppdateras löpande.
Läs mer
159 Hemmamys
Det är viktigt att du tar ansvar
Du som har symptom som kan tyda på att du har blivit smittad av det nya Corona-viruset ska avstå alla former av sociala kontakter. Det innebär att du kan smitta andra människor och därför ska stanna hemma. Vi ber även dig som är arbetsgivare att se till att din personal tar del av aktuell och bekräftad information, och får relevanta instruktioner om hur vi tillsammans minskar smittspridningen. Du kan läsa mer om hur du undviker att sprida Covid-19 som orsakas av det nya Corona-viruset hos Folkhälsomyndigheten.
160 symbol 2088735 1920
Corona-viruset påverkar näringslivet
Den pågående pandemin har- och kommer att påverka näringslivet i Sverige och Ånge kommun. Som företagare kan det vara svårt att veta vilka åtgäder man ska vidta i detta läge och få en överblick över vilken hjälp som finns att få. På vår hemsida har vi samlat tips, information och bra länkar för dig som företagare och arbetsgivare.
163 Karant%c3%a4n 1
Så påverkas näringslivskontoret
Vi pausar vår evenemangskalender, ställer in företagsbesök och tjänsteresor, och söker digitala distanslösningar. Läs mer om hur näringslivskontoret påverkas av det nya Corona-viruset.
161 Kalldusch
Vi finns här för dig
Corona-viruset kom som en kalldusch för många av oss. Vi på näringslivskontoret finns tillgängliga för dig! Vi ser till att lotsa dig rätt i snåret av information och erbjudanden. Visst vet du att vi genom BizMaker erbjuder kostnadsfri rådgivning? Kontakta oss så berättar vi om vilka möjligheter och stöd som kan vara relevanta för dig. Ingen fråga är för liten eller för stor!
Maila näringslivskontoret
128 BaraLogo
Klicka för att besöka oss på Facebook
Klicka för att besöka oss på LinkedIn
Klicka för att besöka oss på Instagram
Klicka för att besöka vår hemsida
Prenumerera | Avanmälan
unknown link