Nyhetsbrev från IsiCom AB Webbversion
211 Banner IsiCom
435 jabrakonftel
IsiCom blir ett nordiskt hus för headset, voice & video

Vi kan nu med stor glädje meddela att vi utökar vår produktportfölj med både Jabra & Konftel!
440 loggor 3
Mycket har hänt
Vi har under många år byggt upp ett starkt koncept som en specialiserad distributör och samarbetspartner. Vi har haft en otrolig resa och utveckling på alla sätt och vis.

De senaste åren har varit händelsefulla för oss. Plantronics köpte Polycom och med det blev vår leverantör Poly. Vi har gått från att vara headset-specialister till att fullt ut omfamna hela bredden av hårdvara för ljud- och videomöten.

Vår starka tro på oss själva och på vårt produktområde gjorde att vi i samma veva tog det aktiva beslutet att expandera vår verksamhet genom att starta IsiCom AS i Norge och gå samman med Plantronics tidigare distributör i Danmark Ergotel.

Vi känner nu mer än någonsin att det finns en självklar plats för en aktör som IsiCom på marknaden. En nyckelpartner som gör er affär med vår produktkategori enkel, rolig och lönsam. Men också en nyckelpartner som levererar ett tydligt värde för våra leverantörer.
Behoven är större än någonsin
Kategorin headset har haft en stark utveckling de senaste 15 åren. Headsets har blivit helt naturligt och självklart för alla att använda. Givet hur mobilitet och digitalisering har påverkat vår livsstil, privat och i tjänsten, så är det helt naturligt att behovet av professionella headsets har ökat.

Vår inställning är att video som produktkategori står inför samma resa. Den utvecklingen verkar dessutom ha snabbspolats fram 3–5 år av de senaste månadernas samhällsutmaningar. Behovet av att kunna genomföra givande distansmöten med både ljud och video är helt enkelt större och viktigare än någonsin förut.
442 konfteljabra2
Vår vision
Vi vill driva den här affären och ta en ännu mer självklar roll som distributör och samarbetspartner i Norden. Vi känner starkt och tydligt att vi både kan och vill göra mer än vad vi gör idag. Vi har därför, sedan en tid tillbaka, tagit beslutet att vårt mål ska vara att bli den första på riktigt specialiserade nordiska distributören för headset, voice och video.

Men för att vi ska lyckas med det här så behöver vi växa på fler sätt än genom geografisk räckvidd. Det har blivit dags för oss att göra något stort, kanske till och med något oväntat. Vi behöver växa vårt erbjudande, vår produktportfölj.

Vi behöver möta upp er, kära återförsäljare, och era kunder med den portfölj av starka varumärken som vi anser är centrala och ledande för att bära ut ett starkt erbjudande kring headset, voice och video.

Vi har därför den stora glädjen att meddela er att vi nu har skrivit avtal som distributör för Konftel och Jabra! Kombinationen Poly, Jabra, Konftel och Unisynk är otroligt stark och innebär starten på vår resa mot att bli det nordiska huset för headset, voice och video.


Vår vision är kort och gott att vi skall vara det självklara valet för er som säljer eller som vill sälja den här typen av lösningar till era kunder. Fortfarande med samma fokus på er och era slutkunder, och givetvis med ett fortsatt nära samarbete med Poly.
640x640transp 441 jabra logo

Jabra har en otroligt stark position på marknaden och en fantastiskt fin produktutveckling som ligger helt rätt i tiden. 

Att få addera Jabra som leverantör kommer att stärka vår portfölj, men också öka våra möjligheter att hjälpa er på ett bredare sätt i er affär.

IsiComs avtal med Jabra träder i kraft 1 augusti 2020 och avser Sverige, Norge och Danmark.

Läs mer om Jabra och deras produkter här.
”IsiCom är en driven, engagerad distributör och med sin speciella närhet och höga närvaro på marknaden samt deras stora erfarenhet inom headset och video, är vi övertygade om att vi kommer få ett mycket framgångsrikt samarbete tillsammans.”

– Mimmi Fredrikson, Director of Sales Distribution EMEA North, Jabra
640x640transp 422 konftel logo

Konftel har gjort en stark resa med en tydlig inriktning på videomöten det senaste året.

Den produktportfölj och framtidsvision vi ser hos Konftel är en perfekt matchning för hur vi vill bygga vårt erbjudande kring voice och video.

IsiComs avtal med Konftel träder i kraft 1 september 2020 och avser Sverige och Danmark.

Läs mer om Konftel och deras produkter här.
”Konftels framgång med flexibla och lättanvända videolösningar visar även vilken riktning vi har för framtiden. Därför behöver vi bredda vår distribution i Sverige och bli ännu mer närvarande i kanalerna för voice och video. Det är oerhört spännande att få inleda samarbetet med IsiCom, som både har ett fantastiskt “track record” och visar tydliga ambitioner att växa till en ledande position på marknaden.”

– Jörgen Rönnqvist, Area Sales Manager Nordic and Baltic countries, Konftel
För mer information kring denna nyhet

Susanne Ottoson, Sales manager
susanne@isicom.se
+46 706 16 21 00 

Petter Damré, Head of marketing
petter@isicom.se
+46 706 01 79 11

Ladda ner pressmeddelande här
209 SidfotIsiCom SE
Avanmälan
unknown link