Webbversion
363 Toppbild nyhetsbrev Lime ny version svart
920 140306 Guldapan 07
640x640transp Välkommen till nästa sopplunch den 1 juni! 
640x640transp

Den 1:a juni bjuder vi in till sopplunch på Terrassen i Mariebergsskogen med värdskap i fokus!

Vi kommer prata om värdskap och berätta om verktyg som ni kan ha nytta av i ert värdskapsarbete. Allt för att kunna ge våra besökare ett riktigt bra mottagande. Vi tipsar om sommarnyheter. Dessutom kommer vi få höra mer om planerna kring Terrassen från de nya krögarna och höra om vad som händer på Mariebergsskogen!
640x640transp
Boka din plats här!
916 Sk%c3%a4rmklipp
640x640transp Uppdatera dina uppgifter på visitkarlstad.se!
640x640transp Äntligen närmar sig våren och starten på den stora turistsäsongen. Kika gärna in på vår webbplats visitkarlstad.se och hör av dig om uppgifterna om din anläggning behöver bli uppdaterade. Har du nya bilder är det också ett mycket välkommet tillskott!

640x640transp
Skicka in dina uppgifter till Jonas Persson
Kommande evenemang

Vår och sommar är på ingång och evenemangskalendern fylls med massa spännande konserter, idrottstävlingar och kulturupplevelser.

För att nämna några:
  • Håkan Hellström, Tommy Körberg och Gyllene tider kommer till Mariebergsskogen i juli/augusti.
  • Nöjesfabriken släpper spännande konserter på innergården och vi ser fram emot en härlig stämning.
  • En ny cityfestival, Kajen, har premiär i inre hamn. En fantastisk line-up på artister och en helg som garanterat kommer sprida mycket glädje i centrum.
  • En riktig färgklick kommer tillbaka till centrum i flamencofestivalen i slutet på augusti.
  •  Karlstad GP 5 juli. Friidrotts eliten intar Sola arena för första gången och arrangören IF Göta står redo att skapa tävlingar i världsklass.
  • 7-8 juli välkomnar vi Royal Rally of Scandinavia. Ett EM-rally som arrangeras i Karlstad för första gången och vi välkomnar Europaeliten till Karlstad/Värmland.
  • I slutet på augusti intar SM i finnjolle och OK-jolle Skutberget
  • Klossfestivalen för stora och små legoentusiaster kommer till Karlstad 26-27 augusti på Karlstad CCC.
  • I början på september kommer Svenska crossfiteliten till Karlstad för att mäta sina krafter i Eva Lisa Holtz arena när Battle of Wermland kommer till Karlstad.
På karlstad.se har vi ett årshjul med evenemang och stora möten! Vi uppdaterar så mycket som möjligt för er som behöver planera er verksamhet utifrån vad som händer.
Se årshjulet för evenemang och möten här!
Nätverksträff med idrottsföreningar i Karlstadsregionen

3 april hade vi tillsammans med RF-SISU vår tredje nätverksträff där idrottsföreningar, besöksnäringen och kommuner får möjlighet att samtala, bygga relationer och inspireras av varandra.

Denna träff fokuserade vi på SM-veckan och vi fick lyssna till Maria Krafft Helgesson som varit projektledare för två SM-veckor i Borås. Vi var nästan 50 personer som under kvällen även fick tillfälle att nätverka med varandra och prata kring hur vi tillsammans kan arbeta för att stärka Karlstadsregionen genom idrottsevenemang.
Vi avrundade med att prata hållbara evenemang och konstaterade att det är ett ämne som vi definitivt behöver djupdyka i framöver. Vi får mycket positiv respons från idrottsföreningar som tycker att nätverket är ett viktigt och lärorikt forum. Både för stora och små föreningar. Det är ett tillfälle att prata om gemensamma utmaningar och möjliggör för ännu mer samverkan!
Kontakta Cecilia Östlund om du vill veta mer
Lite bilder från Platsutvecklingsdagen med turism och besöksnäring den 30 mars på Karlstad CCC där 90 personer deltog.
Ann Otto Nemes, utvecklingsdirektör, inledde eftermiddagen med: Vi har en position - låt oss "brumma" tillsammans! 
925 Mingel 926 Ann Otto
924 Gerd 927 Albin
Click to visit us on Facebook
Click to visit us on LinkedIn
Click to visit us on YouTube
Click to visit us our homepage
Prenumerera | Avanmälan
unknown link