177 maklarsamfundet logo
1164 jurister 1 700px
Mäklarsamfundets Norrlandskrets
Nyhetsbrev april 2024

Hej!

Den tjänstereseförsäkring som erbjudits till alla medlemmar i kretsen avslutas 30/4 2024 då det framkommit att denna betraktas som överflödig då de flesta företag redan har denna inkluderat i vår kontorsförsäkring via Mäklarsamfundet/WTW Willis Towers Watson. Är du osäker på vad ditt företag har för tjänstereseförsäkring för era mäklare, kontakta ert försäkringsbolag.

För att ge er medlemmar extra mycket mervärde så har vi tecknat en utbildning med Mäklarsamfundets jurister där de ger dig en sammanställning av de viktigaste besluten från FMIs och FRNs senaste beslut. Utbildningen är Senaste nytt från FMI och FRN 2024- en prenumeration varje månad (ej juli).

Normalt kostar prenumerationen 3000 kr per person och år. Nu blir detta helt GRATIS FÖR DIG!

Lite praktisk info angående Senaste nytt från FMI och FRN:
Du får en Zoomlänk skickad till dig på den mejladress du angett hos oss. Den skickas vid 16-tiden dagen innan webbinariet. Kolla skräpposten om du inte ser den och kontakta helena.ahlgren@maklarsamfundet.se om den inte dykt upp innan kvällen. Du deltar via dator eller mobil.
I regel sänds föreläsningen sista fredagen varje månad men undantag finns i samband med helgdagar.
Den startar kl 09.30 och brukar hålla på i ca 30 min.
Under sändningen kan du ställa frågor till våra föreläsare.

Missar du livesändningen kan du enkelt titta i efterhand i inloggat läge på Mäklarakademin. Där hittar du alla tidigare avsnitt i din prenumerationsperiod.

Alla datum hittar du på Mäklarsamfundets hemsida.

Vill du inte få tillgång till föreläsningarna, hör av dig till helena.ahlgren@maklarsamfundet.se senast tisdag 16 april.

De föreläsningar som finns inspelade från tidigare sändningar under våren finns tillgängliga i Mäklarakademin från torsdag 18 april.


Med vänlig hälsning
Norrlandskretsens styrelse
129 M M%c3%a4klarsamfundet stor PMS287
Här kan du följa oss
Click to visit us on Facebook
Click to visit us on Twitter
Click to visit us on LinkedIn
Click to visit us on YouTube
Click to visit us on Instagram
Click to visit us our homepage
$$$open$$