‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Webbversion
129 NAR logo cmyk 2018
769 cdv photo 003
Vi på NUAB önskar er en trevlig sommar!
Nu närmar sig semester för de allra flesta och inom många branscher. Passa på att koppla av och upplev saker i vår närhet. För andra är det högsäsong med gäster och turister från när och fjärran.
Vilket det än är för dig så vill vi på Näringsliv Ulricehamn önska en riktig härlig sommar!

Camilla Palm, Vd
nuab.eu
Kalender
🔹24 augusti - Byggträff. För näringslivet inom byggbranschen. Info & anmälan.
🔹1 september - Fredagkslubben. Tema AI. Info
771 Ulricehamn Foto 1. (3)
Vilken härlig evenemangssommar vi har framför oss
När delar av näringslivet går på sparlåga är det högsäsong för andra. I Ulricehamn gör musikevenemang som Uport & Diggiloo efterlängtad comeback. Det blir en motorlördag på stan, gediget artistutbud på både Hermans Lada & Karins Lada. Vår Änglagårdsutställning kommer öppna upp den 3 augusti och lite senare under sommaren bjuds vi även på Smaka på Ulricehamn och Ulricehamn Pride. Är ni i kommunen så passa på att delta i det utbud som finns och njut av att ha så mycket fint inpå knuten. Hela evenemangskalender finner ni på knappen: 
evenemangiulricehamn.se
129 NAR logo cmyk 2018
Click to visit us on Facebook
Click to visit us on LinkedIn
Click to visit us our homepage
Prenumerera | Avanmälan
unknown link