Inbjudan Webbversion
125 prevas helloposs cmyk
image
Welcome to the Home of Ingenuity

Varmt välkommen på öppet hus med mingel, snacks/dryck, föredrag och utställning med intressanta projekt som Prevas Stockholm genomfört.

Datum 18/4 2024
Tid 17.00-22.00
Plats Prevas – Löfströms allé 5, Sundbyberg

Prevas är utvecklingshuset där påhittigheten står i centrum. Med hög teknisk kompetens och affärsförståelse hjälper vi kunder inom vitt skilda branscher att dra större nytta av vår tids teknikutveckling.
Anmäl dig här!
Kvällens inspirerande föredrag
1149 Stina Juhlin.jpg
1151 J K
Design för säkra och säljande produkter
Kl 18.00 – Framtidens trender, tekniska möjligheter och utmaningar. Hur påverkar de vilka krav som ställs på designen av en produkt eller system? Hur kan man med designmetoder effektivisera produktutvecklingsprocessen och utveckla säkra och framgångsrika produkter?

Stina Juhlin och Jon-Karl Sundh
Industridesigner samt grundare av Myra Part of Prevas
1150 Rickard %c3%85berg
640x640transp Cyber Security i praktiken
640x640transp Kl 18.30 – Kraven på cybersäkerhet för produkter som innefattar mjukvara ökar kontinuerligt. När det gäller medicintekniska produkter bör arbetet med cybersäkerhet bedrivas utifrån en riskbaserad strategi och en livscykelmodell. Det krävs flera säkerhetsnivåer för att säkerställa skyddet. I denna föreläsning kommer vi att ta upp praktiska tillvägagångssätt för att genomföra detta och ge ett urval av exempel.

Rickard Åberg
Mjukvaruarkitekt och utvecklare
Komplett utvecklingshus med prisbelönta projekt
image
Prevas som utvecklingshus har alla kompetenser som behövs för att utveckla komplicerade produkter, med både ISO9001 och ISO13485 certifiering. För drygt ett år sedan tillkom vårt Designkontor Myra, Part of Prevas, som genom åren jobbat med över 300 företag och har ritat produkter som förbättrar vardagen för många människor, på jobbet och i hemmet. Som sätter användaren i centrum och skapar funktionella, intuitiva, ergonomiska och snygga produkter och matchar vår avancerade tekniska kompetens. Många av våra produkter blir dessutom belönade med det tyska designpriset Red Dot. 2023 belönades vår kamin Contura 210 och våra glasögon från Ambicare, vilket är ett kvitto på kvalitet och har stor betydelse för deras försäljning.
1163 GRAD7022
Vår kund Gradientech har vi hjälp med projektledning, QA, mekanik, programmering, elektronik, industridesign och interaktionsdesign. Ett exempel på hur vi kan på bredden hjälpa till att utveckla ett komplext system. Även deras produkt QuickMIC, blev belönad med en Red Dot.
Välkommen på Öppet hus hos Prevas Stockholm 

Plats Löfströms allé 5, Sundbyberg
Datum 18/4 2024
Tid 17.00-22.00
Anmäl dig här!
  Homepage    |    info@prevas.se
Prevas AB  Box 4, SE-721 03 Västerås, Sweden. Phone + 46 21 360 19 00
Prevas is a development hub with ingenuity at its core. With a high technical competence and a deep business understanding, we help customers from a wide variety of industries benefit through continuous technological innovation. Good for people, planet, and profit. Prevas was established in 1985 and currently employs 900 people in Sweden, Denmark and Norway. Prevas is listed on NASDAQ Stockholm since 1998.
130 prevas grey
Click to visit us on Facebook
Click to visit us on LinkedIn
Click to visit us on LinkedIn
Click to visit us on YouTube
Click to visit us our homepage
If you do not want more newsletters from us click below