Vi höjer tempot på tillväxten!
5564 la logo
Webbversion > | Hemsida >
14152 LU 65105235 (003)
INBJUDAN
Digitalisering i livsmedelsföretag
- digitalt seminarium med RISE, ICA och Foodchain by Blockchain
Den 22 oktober bjuder Livsmedelsacceleratorn in till ett matnyttigt seminarium om det som alla pratar om: digitalisering. Men vad är det egentligen, vilka förutsättningar behövs och hur börjar man?  

När: torsdag 22 oktober, kl 9:00-11:40
Hur: Digitalt seminarium via verktyget Zoom
Kostnad: Kostnadsfritt för SMF i Västra Götalandsregionen. Anmälan krävs
Anmälan stänger: tisdag 20 oktober

Ni kommer få svar på ovan frågor samt vilka steg som behöver tas för att hitta rätt digitaliseringslösning och vad man kan göra med data. 

Ni kommer även få ta del av Produktionslyftet erfarenheter från att ha supportat framgångsrika förändringsprocesser i 270 företag under 13 års tid. Framgångar som kan sammanfattas inom tre centrala områden: Företagskultur, ledarskap och medarbetarengagemang. Ni kommer få möjlighet att få flera frågor besvarade och konkreta tips och verktyg från experter på RISE för att starta er digitaliseringsresa och förbättra er beställarkompetens.

Dessutom kommer Joel Ringbo, data scientist på ICA Sverige och Cecilia Ryegård, CEO på Foodchain by Blockchain. Joel kommer att ge er en inblick i delar av ICA’s arbete kopplat till AI samt exempel på hur insamling av konsumentdata kan användas på smarta sätt i livsmedelsbranschen. Cecilia kommer utifrån deras affärsidé berätta om livsmedelsbranschens behov- vad de såg att livsmedelsbranschen behövde för att digitalisera sig.

VÄLKOMNA!
14176 F%c3%b6redragsh%c3%a5llare 2
14175 F%c3%b6redragsh%c3%a5llare 1
Frågor & Anmälan
Anmäl dig via knappen nedan.

Länken skickas ut en dag före seminariet startar.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Therese Arvidsjö via e-post.

 
VÄLKOMNA!coronaviruset (covid-19)
Vi följer noggrant utvecklingen och gällande direktiv kring Coronaviruset och tar beslut kring event och seminarier efter hand. Vi reserverar oss därför för att detta seminarium kan komma att skjutas fram.
Länk till anmälan >
Livsmedelsacceleratorn är en oberoende lots till externa kompetensbärare och finansieringsmöjligheter. Vi erbjuder kostnadsfri genomlysning av företagets behov och skapar nätverk och mötesplatser för den regionala livsmedelsbranschen. Läs mer om oss på www.livsmedelsacceleratorn.se.
Livsmedelsacceleratorn drivs som ett oberoende värdskap av RISE med finansiering från EU, Tillväxtverket och Västra Götalandsregionen.
2738 instagram circle 732 in
 
unknown link