Nyhetsbrev från Skövde Energi 2024-03-28 Kan du inte läsa mailet? Klicka här
145 SE cmyk 300px
INSPIRATION  |  KUNDINFORMATION  |  NYHETER  |  PÅ GÅNG
441 MG 5220

Vi på Skövde Energi önskar
 alla våra kunder en riktigt fin påsk!

640x640transp 443 kabelarbete

Kontakta oss när du behöver gräva!

Nu är det äntligen vår och du vill kanske göra om i trädgården.
Om du planerar att gräva, borra, bygga ut eller göra något annat på din tomt, kom ihåg att anmäla detta på Ledningskollen.

Att veta vem som har ledningar i marken är inte lätt även om det handlar om den egna tomten. Ledningskollen är en tjänst som är gratis och som gör grävarbeten enklare, säkrare och snabbare för alla inblandade. Vid anmälan på Ledningskollen får du snabbt ut en ritning och vid behov sker även en utsättning vart ledningarna går.

Läs mer här!
Kom ihåg att anmäla dig för driftinformation
Vårt mål är att nå dig när det behövs och du ska kunna ta del av viktig information vid driftstörningar. Men vi behöver din hjälp!
När du är registrerad får du information via sms och mejl både gällande planerade och oplanerade avbrott. 
Anmäl dig till driftinformation
438 P1147779 webb
 Ledare inom tung laddning i Skaraborg!

Skaraborgs första laddstation för tunga fordon finns i Skövde. Förra våren invigdes Skövde Energis laddstation på Gruvgatan.Se intervjun på vår hemsida
439 dotter och d%c3%b6se Appen
Nyheter i appen
Nu kan du se när din effekttopp inträffade. På fakturastatistiken kan du se både dag och klockslag, information som inte finns någon annanstans idag.

Håll utkik! Snart lanserar vi vår egen realtidsmätare El:IN som du kopplar till din elmätare för att få ut din förbrukning i nära realtid.
Läs mer om appen
Leta checkpoints och upptäck nya platser med Hittaut
Vi stöttar Hittaut, en gratis friskvårdsaktivitet där du med hjälp av karta (på papper eller i appen) ska finna checkpoints. Den första maj går startskottet för årets upplaga.

Det finns checkpoints i fyra olika svårighetsnivåer och de är placerade i stadsmiljö, parker, bostadsområden och tätortsnära skogar.

Hittaut är tillgängligt dygnet runt under sommarhalvåret så du kan ge dig ut när det passar dig. Du kan delta på egen hand eller tillsammans med andra. Välj om du vill gå, springa, cykla eller ta dig fram på annat sätt.
437 Hittaut
Läs mer om Hittaut
435 Pararun
Skövde Energi i nytt samarbete med Skövde ParaRun

Välkommen till Skövde ParaRun där alla kan delta! Den 4 maj fylls Boulognerskogen med fart och fest!
Du kan springa, gå eller rulla på banan som sträcker sig runt Boulognersjön. Utmed banan kommer deltagarna kunna ladda energi - med Skövde Energi!

Du kan läsa mera om Skövde ParaRun
Jobba hos oss!
Tycker du att det är viktigt att ditt arbete faktiskt gör skillnad? Vill du vara med och bygga en hållbar framtid med trygga och långsiktiga energilösningar som gynnar både människa och miljö? På Skövde Energi får du vara med och bidra till omställningen och Skövdes tillväxt. Låter det intressant? Läs mer om oss som arbetsgivare och kolla in våra lediga tjänster.

Se våra lediga tjänster här!
150 Illustration alla cropped
146 SE Elin vit 300px
Click to visit us on Facebook
Click to visit us on LinkedIn
Click to visit us on LinkedIn
Click to visit us on YouTube
Click to visit us our homepage
unknown link