Nyhetsbrev med senaste nytt.
Problem att visa det? Se det i webbläsaren
173 Trepak Logga 240x49
Nyheter från Trepak direkt i din inkorg, Mars 2021
Pace Capper
Pacing Capper TM – Vår nya kapsylerare
Vi har utvecklat en ny enhuvudskapsylerare som ersätter våra populära modeller TK30 och EC-40. Den nya kapsyleraren är designad med fokus på hög driftsäkerhet och flexibilitet. Maskinen är framtagen för att hantera upp till 35 förpackningar i minuten.

Förpackningarna taktas fram under kapsyleringshuvudet med hjälp av sidoband som säkert och exakt håller dem på plats under kapsyleringen så det inte kommer något spill på förpackningens utsida.

En touchpanel används för att manövrera och övervaka driften. Maskinen lagrar information om förpackningens dimensioner i sin mjukvara och utför omställning snabbt och enkelt mellan olika förpackningar, inga formatdelar krävs annat än vid kapsylbyte. Formatdelarna går snabbt och enkelt att byta.
Floating Capper TM – Tillval ger nya möjligheter
Vår senaste order på Floating Capper skall levereras till ett företag i kemikaliebranschen. De har ett stort sortiment på standardförpackningar vilket gör att Floating Cappern behöver kunna ställas om till ett 20-tal olika kombinationer av förpackning och kapsyl. Det blir både kapsylering med vanliga skruvkapsyler och små serier med udda kapsyler, triggerdragning och tvålpumpar.

I detta projekt har vi valt att extrautrusta en standard Floating Capper med en modul för triggeråtdragning som monteras inne i maskinen och ökar därmed inte golvytan som allokeras. Det ovanligt stora antalet formatkombinationer löses med formatdelar som byts ut manuellt med enkla handgrepp. Floating Capper har redan korta omställningstider då maskinen ställs om automatiskt vid receptbyte.

För en tillverkare som har många olika format kan en Floating Capper ersätta flera separata maskiner i en och samma lina.
del av sortiment
Trepak 40 år!
I år är det 40 år sedan Trepak bildades.
Vi har på dessa 40 åren levererat tusentals maskiner till 73 länder.

Vi ser fram emot flera framgångsrika år tillsammans med våra kunder och leverantörer.
TREPAK INTERNATIONAL AB | Kantyxegatan 9 | 213 76 Malmö | Tel vxl +46 (0)40 18 07 00   

| sales@trepak.se |
Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.
Click to visit us on LinkedIn
Click to visit us on YouTube
Click to visit us on Instagram
unknown link